Website voor je bedrijf

Laat Je Website Maken in WordPress! Ontdek de Kracht van WordPress voor Jouw Perfecte Online Aanwezigheid

Live binnen een maand

Bij Novonto streven we ernaar om je website binnen een maand live te hebben. Zo kun je snel beginnen met het bereiken van je online doelen en het groeien van je bedrijf.

Professioneel WordPress website

Met onze diensten zorgen we ervoor dat je wordpress website een professionele uitstraling krijgt. Dit versterkt niet alleen je merkidentiteit, maar vergroot ook het vertrouwen van je klanten.

Gebouwd voor succes

Onze websites zijn specifiek ontworpen en gebouwd om succes te bevorderen. Met aandacht voor detail en focus op functionaliteit, creëren we een platform dat je bedrijf helpt groeien.

mc service
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 6
Item 6
Item 6
Item 6
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 6
Item 6
Item 6
Item 6

Eerlijke, eenvoudige prijzen

Bij ons vind je eerlijke en eenvoudige prijzen. Geen verborgen kosten of verrassingen, gewoon transparante en betaalbare tarieven.

Beheerd Hosting

Alles wat nodig is om een veilig en gezond presterende website te garanderen.

€69,95
Meest Gekozen

Bedrijfs Website

Wil je liever een op maat gemaakte wordpress website met volledig ontwerp? Perfect voor de meeste reguliere WordPress-websites. 

€999,95

Webwinkel

Liever een Webshop? Krijg het geregeld met Novonto en geniet van de extra’s

€1999,95
Niet zeker wat dit allemaal inhoud?

Unieke en Krachtige WordPress Websites voor je Bloeiende Bedrijf

Wij creëren op maat gemaakte WordPress websites die perfect passen bij jouw merk en zakelijke doelen. Van ontwerp tot livegang, wij zorgen voor kwaliteit en functionaliteit, waardoor uw website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook essentiële groeifunctionaliteiten bevat. Hieronder vindt je meer details over onze diensten.

Maatwerk WordPress Websites

Bij Novonto focussen we ons op het creëren van op maat gemaakte WordPress websites die perfect passen bij jouw unieke merk en zakelijke doelen. Van de initiële ontwerpfase tot de lancering, wij zorgen voor een professioneel resultaat dat jouw bedrijf onderscheidt.

Gebruiksvriendelijke functionaliteiten

Met onze expertise in WordPress garanderen we een naadloze gebruikerservaring. Je website wordt uitgerust met krachtige functionaliteiten die essentieel zijn voor groei in het digitale landschap, waardoor jouw bezoekers eenvoudig kunnen navigeren en actie kunnen ondernemen.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Wij implementeren best practices voor zoekmachine-optimalisatie om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is. Dit helpt bij het vergroten van je online zichtbaarheid, het aantrekken van meer verkeer en het genereren van waardevolle leads.

Mobiel & Desktop ontwerp

Je WordPress website wordt ontwikkeld met een responsief design, wat betekent dat het perfect wordt weergegeven op elk apparaat. Dit zorgt voor een consistente en optimale ervaring, ongeacht of je bezoekers je site bekijken op een desktop, tablet of smartphone.

Conversiegericht Ontwerp

Profiteer van state-of-the-art webdesigns die conversies aanmoedigen. We begrijpen hoe belangrijk het is om bezoekers om te zetten in klanten, en onze websites zijn ontworpen met het oog op het stimuleren van acties die de groei van jouw bedrijf ondersteunen.

Online Excellence - Novonto Garantie

Laat jouw merk uitblinken in de digitale wereld. Met onze professionele WordPress websites krijgt jouw bedrijf een online aanwezigheid die excellentie uitstraalt. Van visuele esthetiek tot functionele diepgang, wij zorgen ervoor dat jouw merkimago consistent en aantrekkelijk is.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Vaak Gestelde Vragen

Algemene vragen

We streven ernaar om jouw website binnen een maand live te hebben, zodat je snel kunt beginnen met het bereiken van je online doelen en het laten groeien van je bedrijf. Bij de ontwikkeling van jouw WordPress website hanteren we een efficiënt proces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Zodra we akkoord hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag met het bouwen van jouw website.

De kosten voor een WordPress website beginnen bij onze standaard startprijs van € 999,95, tenzij er specifieke vereisten zijn, zoals speciale integraties of de ontwikkeling van aangepaste plugins. Ons doel is om een transparante en eerlijke prijsstelling te bieden, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Nee, je ontvangt één prijs voor je volledige website. Alle kosten worden van tevoren duidelijk afgesproken en opgenomen in een gedetailleerde offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. We streven naar transparantie en duidelijkheid in onze prijsstelling. Of je nu kiest voor een basiswebsite of een uitgebreide e-commerce oplossing, alle kosten worden vooraf besproken en opgenomen in de offerte.

Wij ontwerpen jouw website volledig volgens jouw specificaties en doelen. Als je specifieke functies nodig hebt om jouw online visie te realiseren, staan wij voor je klaar om deze te integreren. Ons proces begint met een gedetailleerde bespreking waarin we jouw wensen en vereisten in kaart brengen. Of het nu gaat om een geavanceerd boekingssysteem, een uitgebreide e-commerce oplossing of andere specifieke functies, we zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw website precies doet wat jij nodig hebt.

Ons toegewijde ondersteuningsteam staat altijd paraat om eventuele problemen met jouw website snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om technische fouten, problemen met functionaliteiten of andere zorgen, wij zijn er om je te helpen. Je kunt op ons rekenen voor snelle en effectieve oplossingen, zodat jouw website weer soepel

Vragen over functionaliteit

Bij de ontwikkeling van jouw WordPress website zijn de volgende elementen inbegrepen:

 • Installatie WordPress Website: We installeren WordPress op jouw domein, zodat je snel van start kunt gaan met het opbouwen van jouw online aanwezigheid.

 • Inrichten WordPress Website: We zorgen voor de configuratie van jouw WordPress website, inclusief het instellen van de juiste instellingen en plugins.

 • SEO Vriendelijk Ontwerp: Jouw website wordt ontworpen met zoekmachineoptimalisatie in gedachten, om ervoor te zorgen dat je goed vindbaar bent in zoekmachines zoals Google.

 • Pagina’s Inclusief:

  • Homepagina
  • Over ons/mij Pagina
  • Diensten Pagina
  • Contact Pagina
  • Blog Pagina
  • Standaard Pagina Ontwerp
 • Responsief Ontwerp voor Mobiel en Tablet: Jouw website wordt ontwikkeld met een responsief ontwerp, wat betekent dat het er geweldig uitziet en goed werkt op elk apparaat, of het nu een desktop, tablet of smartphone is.

 • Google Analytics Integratie: We integreren Google Analytics op jouw website, zodat je inzicht krijgt in het gedrag van je bezoekers en de prestaties van je website.

 • Security Plugin Installatie: Voor de bescherming van jouw website installeren we een security plugin die helpt bij het voorkomen van mogelijke beveiligingsproblemen.

 • 1-op-1 Persoonlijke WordPress Training: Je ontvangt persoonlijke training om vertrouwd te raken met het beheren en bijwerken van jouw WordPress website.

Bij Novonto hebben we expertise in het bouwen van diverse soorten websites met behulp van WordPress. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende mogelijkheden:

 

 • Zakelijke Websites: Of je nu een start-up, MKB-bedrijf of een groot bedrijf hebt, wij kunnen een professionele zakelijke website voor je bouwen. Dit omvat alles van informatieve bedrijfswebsites tot uitgebreide e-commerce platforms.
 • E-commerce Websites: Wij kunnen een volledig functionele online winkel voor je opzetten met behulp van de krachtige WooCommerce plugin. Verkoop fysieke producten, digitale downloads, abonnementen en meer, met een gebruiksvriendelijk beheersysteem.
 • Portfolio en Persoonlijke Websites: Voor kunstenaars, fotografen, schrijvers en andere creatieve professionals kunnen wij een aantrekkelijke website ontwerpen om hun werk te presenteren. Dit omvat aangepaste galerijen, portfolio lay-outs en blogfunctionaliteiten.
 • Blogs en Nieuwswebsites: Novonto kan je helpen bij het opzetten van een boeiende blog of een professionele nieuwswebsite. Met WordPress heb je alle tools om je content te organiseren, te categoriseren en te delen met je doelgroep.
 • Evenementen Websites: Promoot jouw conferenties, seminars, festivals en meer met een aantrekkelijke evenementenwebsite. Novonto kan een evenementenkalender, registratieformulieren en informatiepagina’s integreren om jouw evenementen succesvol te maken.
 • Non-profit Organisaties: Voor non-profit organisaties en liefdadigheidsinstellingen kunnen wij websites bouwen om hun missies en projecten te delen. Dit omvat donatie-integraties, vrijwilligersregistraties en meer om betrokkenheid te vergroten.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diverse websites die wij bij Novonto kunnen bouwen met behulp van WordPress. Of het nu gaat om een kleine informatieve site of een uitgebreide e-commerce oplossing, wij staan klaar om jouw visie te realiseren op het web. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw specifieke ideeën kunnen omzetten in een op maat gemaakte WordPress website.

Ja, het is mogelijk om jouw huidige website om te zetten naar een webwinkel. We kunnen de benodigde functionaliteiten en integraties toevoegen om van jouw website een e-commerce platform te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een plan op maat te maken.

Ja, jouw WordPress website wordt ontwikkeld met een responsief ontwerp, waardoor deze er goed uitziet en optimaal functioneert op elk apparaat. Of je bezoekers nu je website bekijken op een desktop, tablet of smartphone, ze zullen een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring hebben.

Hoewel we het aanbevelen om gebruik te maken van onze hosting, ben je niet verplicht om dit te doen. Onze hosting is snel, betrouwbaar, veilig en kosteneffectief, en stelt ons in staat om de beste ondersteuning te bieden. Echter, als je al een hostingprovider hebt waar je tevreden mee bent, kun je deze blijven gebruiken. Wij zullen je nog steeds ondersteunen bij de ontwikkeling en het onderhoud van jouw website, ongeacht welke hostingprovider je kiest. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om de beste optie voor jouw behoeften te bespreken.

Ben je klaar om je online presence naar een hoger niveau te tillen?

Maak kennis met Novonto, jouw partner voor verbluffende WordPress websites met Elementor. Wij geloven dat een website meer is dan digitaal visitekaartje. Het is een krachtige tool om je merk te versterken, leads te genereren en je bedrijf te laten groeien. Daarom ontwerpen we maatwerk websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, responsive en SEO-geoptimaliseerd.

En nog veel meer…

Op basis van jouw specifieke eisen hebben we de mogelijkheid om de systemen uit te breiden met diverse functies. Zo kunnen we bijvoorbeeld een evenementenkalender integreren, waardoor bezoekers in één oogopslag kunnen zien wat er gepland staat. Daarnaast kunnen we ook een boekingssysteem toevoegen, zodat klanten gemakkelijk en direct een afspraak kunnen maken of een dienst kunnen boeken. En om het nog eenvoudiger te maken, kunnen we ook een betalingssysteem implementeren, waardoor klanten veilig en snel betalingen kunnen doen. Al deze uitbreidingen zijn erop gericht om het gebruiksgemak voor jouw klanten te vergroten en jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

macbook met bb lavitaebella website op scherm

Klaar voor een gesprek?

Bij ons krijg je de kans om vrijblijvend te praten met een professional die je kan helpen bij het verbeteren van je online aanwezigheid en het behalen van je doelen.