Beheerd WordPress Hosting

Onze hostingoplossingen zijn geoptimaliseerd voor snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid, waardoor je website altijd up-to-date en goed presterend is.

Prestatie Monitoring en optimalisaties

Wij houden voortdurend een oogje in het zeil op de prestaties van jouw website. We zorgen ervoor dat alles soepel loopt en voeren optimalisaties uit om jouw online plekje optimaal te laten presteren.

Wekelijks Updates & Bug Fixes

wij zorgen ervoor dat jouw website altijd fris en up-to-date blijft. Met wekelijkse updates en snelle bug fixes houden we jouw digitale website veilig en mooi.

Persoonlijke Ondersteuning

Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt of vastloopt, wij bieden persoonlijke ondersteuning op maat.

vier sen van wordpress hosting 1.png

Eerlijke, eenvoudige prijzen

Bij ons vind je eerlijke en eenvoudige prijzen. Geen verborgen kosten of verrassingen, gewoon transparante en betaalbare tarieven.

Beheerd Hosting

Alles wat nodig is om een veilig en gezond presterende website te garanderen.

€29,95
Meest Gekozen

WordPress Website

Wil je liever een op maat gemaakte wordpress website met volledig ontwerp? Perfect voor de meeste reguliere WordPress-websites. 

€499,95

WordPress webshop

Liever een Webshop? Krijg het geregeld met Novonto en geniet van de extra’s

€999,95
Niet zeker wat dit allemaal inhoud?

Alles wat je nodig hebt voor success

Ontvang de optimale combinatie van applicaties om een solide basis voor je bedrijf te creëren.

Pro Plugins

Bij Novonto hebben we een alles-in-één pakket samengesteld dat premium plugins bevat, speciaal ontworpen om je bedrijf een vliegende start te geven en je online aanwezigheid te optimaliseren. Maar het grootste voordeel is dat je met onze PRO-plugins tot wel 350+ euro per jaar kunt besparen, waardoor je toegang krijgt tot krachtige tools om je bedrijf te laten groeien, terwijl je aanzienlijk bespaart op je maandelijkse uitgaven.

WORDPRESS WEBSITE PRIJZEN

Website Ontwikkeling & Toegewijde ondersteuning

Bij ons vind je eerlijke en eenvoudige prijzen. Geen verborgen kosten of verrassingen, gewoon transparante en betaalbare tarieven.

Wordpress Website

Wil je liever een op maat gemaakte wordpress website met volledig ontwerp? Perfect voor de meeste reguliere WordPress-websites. 

Wordpress Webwinkel

Liever een Webshop? Krijg het geregeld met Novonto en geniet van de extra’s

Beheerd Hosting

Alles wat nodig is om een veilig en gezond presterende website te garanderen.

Beheerde WordPress Hosting Ervaring
Zonder Grenzen

Ondersteuning van je online aanwezigheid met de hoogste betrouwbaarheid en schaalbaarheid.

support.svg

Wij zijn er voor jou met deskundige ondersteuning

Maak je geen zorgen! Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen wanneer je ons nodig hebt. Ons deskundige ondersteuningsteam is toegewijd om je bij te staan en samen eventuele problemen op te lossen. Of het nu gaat om technische problemen, vragen over functionaliteiten of hulp bij het gebruik van onze diensten, we zijn slechts een telefoontje of e-mail weg. We streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden met onze diensten.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Vaak Gestelde Vragen

Algemene vragen

Beheerde WordPress-hosting is jouw betrouwbare partner voor een snelle en veilige online ervaring. Het werkt als een uitgebreid team dat zorgt voor alle website- en servergerelateerde taken, waardoor je je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf. Het is jouw ticket naar een probleemloze hostingervaring, waarbij je alle technische zaken met een gerust hart aan onze experts kunt overlaten.

 

Ons beheerde hostingplatform is speciaal ontworpen om WordPress optimaal te laten draaien, zodat jouw websites niet alleen goed presteren, maar ook een ongeëvenaarde ervaring bieden aan jouw bezoekers.

Ons beheerde hostingpakket begint al vanaf € 29,95, inclusief premium WordPress-plugins om kosten te besparen en jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Absoluut! Wij bieden een gratis migratieservice aan onze klanten, zodat je zonder downtime veilig en correct naar Novonto beheerde hosting kunt worden overgezet. Voor meer informatie kun je terecht op onze Gratis Migratie Service

Natuurlijk! Daarom gebruiken we WordPress: het is gebruiksvriendelijk en flexibel. Voordat we live gaan, bieden we een trainingssessie aan waarin we je leren hoe je WordPress kunt gebruiken, voor het geval je nog vragen hebt.

Maak je geen zorgen, wij nemen al deze taken van je over. We zorgen regelmatig voor de gezondheid van je website en zorgen ervoor dat alles soepel blijft draaien. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op ons voor het onderhoud en de updates van jouw WordPress-website.

Vragen over functionaliteit

Of je nu een restaurant, tandartspraktijk, bloemenwinkel of een ander soort bedrijf hebt, het maakt niet uit welke branche je vertegenwoordigt – wij kunnen je helpen met jouw online aanwezigheid.

Absoluut! Je kunt zelfs jouw huidige website omzetten naar een webwinkel of een bestaande webshop naar ons platform overzetten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Privé Beheerde Hosting: Jouw website wordt gehost op een beveiligde en geoptimaliseerde omgeving, exclusief voor jou.
 • WordPress Geoptimaliseerd: Ons platform is speciaal ontworpen om WordPress websites soepel en efficiënt te laten draaien.

 • RedisCache: Verbeter de snelheid en prestaties van jouw website met geavanceerde cachingtechnologie.

 • CloudflareDNS: Profiteer van de voordelen van Cloudflare’s wereldwijde content delivery network (CDN) voor een snellere en veiligere website.

 • Persoonlijke Technische Ondersteuning: Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om technische vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

 • Wekelijkse Updates en Bug Fixes: We zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is met de nieuwste functies en beveiligingspatches.

 • Security Monitoring: Continu toezicht op mogelijke bedreigingen en verdachte activiteiten om jouw website veilig te houden.

 • Uptime Monitoring: We controleren voortdurend de beschikbaarheid van jouw website, zodat deze altijd online is voor jouw bezoekers.

 • Performance Monitoring & Optimalisaties: Verbeter de laadtijden en prestaties van jouw website met regelmatige monitoring en optimalisaties.

 • Persoonlijk Advies: Ontvang deskundig advies en begeleiding op maat om het meeste uit jouw website te halen.

 • Premium Plugins: Maak gebruik van krachtige WordPress-plugins zoals Elementor ProSeoPressQI Themes en Qi Elementor Addons voor geavanceerde functionaliteiten en ontwerpopties.

We bieden al onze partners voldoende ruimte om hun website of webwinkel probleemloos te hosten. We gaan uit van een minimaal van 2k pageviews per maand en 5GB aan opslagruimte. Het is geen probleem als je iets boven of onder deze limieten zit. Mocht je aanzienlijk meer nodig hebben, dan kunnen we samen kijken naar mogelijke oplossingen. Dit is echter zeldzaam, en in bijna alle gevallen is onze hosting meer dan voldoende.

SEO-optimalisatie is niet inbegrepen in onze hostingpakketten. Echter, als de website of webwinkel door ons is ontworpen, hebben we al rekening gehouden met SEO-best practices, zoals correcte HTML-opmaak. Daarnaast is in ons hostingpakket een premium SEO-tool inbegrepen die gekoppeld kan worden met ChatGPT, waardoor automatisch SEO-titels en meta-beschrijvingen gegenereerd kunnen worden.

 

Als je meer wilt op het gebied van SEO, is dat geen enkel probleem. We kunnen een apart SEO-pakket aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Klaar voor een gesprek?

Bij ons krijg je de kans om vrijblijvend te praten met een professional die je kan helpen bij het verbeteren van je online aanwezigheid en het behalen van je doelen.